تداوم سرکوب معترضان در دیاربکر ترکیه

پنج‌شنبه 13 اسفند 1394
12:33
تداوم سرکوب معترضان در دیاربکر ترکیه نیروهای ترکیه همچنان به سرکوب اعتراض ها در شهر دیابکر در جنوب شرقی این کشور ادامه می دهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، معترضان در شهر کَردنشین دیاربکر در جنوب شرقی ترکیه خواهان رفع محدودیت های امنیتی اعمال شده در این شهر هستند و در مقابل، نیروهای ترکیه با استفاده از ماشین های آب پاش و گاز اشک آور، در تلاش برای متفرق کردن معترضان هستند.

وضع مقررات منع رفت و آمد و سایر تدابیر امنیتی از 2 دسامبر (11 آذر) گذشته درچارچوب عملیات نظامی ترکیه علیه شبه نظامیان حزب کارگران کردستان این کشور موسوم به (پ.ک.ک) ادامه دارد.

در همین حال، در پی انفجار یک بمب در مرکز محله "ینیشهر" در شمال دیاربکر، درگیری هایی چند ساعته رخ داد که در اثر آن، یک نفر کشته و چند نفر مجروح شدند.

مقامات ترکیه، حزب کارگران کردستان این کشور را مسؤول حمله یاد شده دانستند و اعلام کردند: ممنوعیت رفت و آمد را که به دلیل درگیری شدید میان نیروهای امنیتی و شورشیان کَرد در شهرک جیزری وضع شده بود، به صورت جزئی لغو خواهند کرد.

فرماندار سیلوبی در جنوب شرقی منطقه تاکید کرد که ممنوعیت رفت و آمد از ساعت 5 صبح تا 19:30 به قوت محلی لغو می شود و در ساعات شب به قوت خود باقی خواهد ماند.

202-6-9
 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم