بالگردی که ترکیه سقوطش را اعلام نکرد

پنج‌شنبه 13 اسفند 1394
20:50
بالگردی که ترکیه سقوطش را اعلام نکرد منابع خبری از سرنگونی یک فروند بالگرد ترکیه در 27 بهمن گذشته توسط عناصر حزب کارگران کردستان "پ.ک.ک" در شمال کردستان عراق خبر می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت "Inside Syria Media Center" اعلام کرد؛ اعضای حزب کارگران کردستان "پ.ک.ک" در نوار مرزی شمال عراق با ترکیه، یک فروند بالگرد ترکیه ای را هدف قرار داده و سرنگون کردند.
پایگاه روسیا الیوم در این باره نوشت: سایت اطلاع رسانی مذکور به نقل از منابعی در داخل عراق اعلام کرد که بر اثر شلیک نیروهای پ.ک.ک با تیربار سنگین به یک فروند بالگرد "بلک هاوک" ترکیه در شمال عراق، این بالگرد سرنگون شد و شش نیروی نظامی ترک کشته شدند.
شوان زلال تحلیلگر کرد در این باره به شبکه "روسیا الیوم" گفت: این اولین باری نیست که دولت ترکیه، کشته شدن عناصرش را انکار می نماید.
زلال افزود: دلایل متعددی، سرنگونی این بالگرد را تأیید می کنند و تصاویری از بقایای یک بالگرد در روزهای اخیر در پایگاههای اجتماعی منتشر شده است.

7- 216

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم