ادای احترام سیاستمدار مصری به سید حسن نصرالله + ویدیو

يکشنبه 16 اسفند 1394
14:10
موسس حزب الکرامه و جریان مردمی مصر و کاندیدای سابق ریاست جمهوری با ادای احترام به سید حسن نصرالله تأکید کرد کسانی که حزب الله را گروهی تروریستی قلمداد می کنند، به دنبال ارائه خدمت مجانی به رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، «حمدین صباحی» با اشاره به اینکه تلاش هایی برای ایجاد جنگ فرقه ای بین سنی و شیعه وجود دارد، به حزب الله و سید حسن نصرالله دبیر کل آن، به علت مقابله با رژیم صهیونیستی درود فرستاد.
وی در مراسم امضای کتاب «تشکیلات محرمانه عبدالناصر»  در مقر حزب «الکرامه» در قاهره گفت: کسانی که اکنون حزب الله را مجرم قلمداد می کنند و آن را به تروریسم بودن متهم می کنند و سازمانی تروریستی به شمار می آورند، فقط به رژیم صهیونیستی خدمت می کنند و در برابر ملت های عربی و مسائل اول آنها از جمله مسئله فلسطین می ایستند.
صباحی خاطرنشان کرد: آنها تلاش می کنند مسیر ملت ها را در این نبرد تغییر دهند.

وی تأکید کرد که نبرد اصلی ملتها برای رهایی از دشمن صهیونیستی و استعمار است، ولی دشمنان سعی دارند ملتها را به سوی نبردی ساختگی و تقسیم امت به شیعه و سنی و به راه انداختن جنگهای طایفه ای هدایت کنند.

202-8

 

 

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا