فعال کرد عراقی: اسرائیل و آمریکا به دنبال تجزیه عراق هستند

جمعه 21 اسفند 1394
18:27
فعال کرد عراقی: اسرائیل و آمریکا به دنبال تجزیه عراق هستند دبیر کل جنبش اصلاح و توسعه عراق اعلام کرد: مراکز تحقیقاتی و رسانه های اسرائیل از چندی پیش تلاش خود را معطوف مساله " تجزیه عراق " کرده اند .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سومریه نیوز روز جمعه به نقل از محمد بازیانی دبیر کل جنبش کُرد اصلاح و توسعه عراق گزارش داد : مراکز تحقیقاتی و رسانه های اسرائیل به همراه سرویس های اطلاعاتی آمریکا از مدتی پیش به بررسی مساله " تجزیه عراق به 4 منطقه فدرال " می پردازند و این توطئه شامل تجزیه عراق به مناطق کُردنشین ، سنی نشین ، شیعه نشین و بغداد می شود .
بازیانی گفت: این در حالیست که اداره محلی منطقه کردستان عراق همچنان به حفر خندق در مرز این منطقه می پردازد، و گفته می شود که مرز منطقه کردستان از سنجار تا خانقین خواهد بود .
دبیر کل جنبش اصلاح و توسعه افزود : نشانه های تجزیه عراق درپی سیطره داعش بر چند منطقه سنی نشین بیش از پیش روشن شد و هم اکنون برخی از شخصیت های سنی عراقی برای تشکیل منطقه ای سنی نشین مستقل و خودمختار تلاش می کنند.
بازیانی هشدار داد: برخی از کشورهای عرب خاورمیانه نیز خود را برای به رسمیت شناختن منطقه سنی نشین عراق آماده کرده اند و برخی از رجال سیاسی نام آشنای جهان هم چندی پیش مدعی شده بودند که تجزیه عراق به بهبود وضعیت امنیتی این کشور کمک خواهد کرد .
214-8

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس یمنی: ادامه تجاوزات عربستان نقطه پایانی بر چشم‌انداز ۲۰۳۰ خواهد گذاشت


بهای نفت در اوج شش‌ ماهه؛ طلا به کف یک‌ساله رسید


هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا: ماجراجویی جدید جغرافیای جنگ را گسترده می‌کند


شنبه التهاب در فرانسه؛ اوج‌گیری اعتراضات و استقرار ۷۰ هزار پلیس


آخرین وضعیت پرونده ایران در FATF/ اجماع اعضا بر ۱۰ بند پیشرفت کشور در سایه دفاع مقتدرانه


مشارکت معماران بین المللی در طراحی آرامستان دانش آموزان شهید میناب


تجدید پیمان شیوخ قبایل عراقی با رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی +فیلم


تحلیلگر فلسطینی: نتایج انتخابات «کنست» بحران عمیق اشغالگران را آشکار کرد


روحانی اهل سنت لبنان: هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت


المعلومه: افزایش صداها در حمایت از مقاومت/ تاکید بر لزوم پاسداری از استقلال عراق