روسیه: اروپا به تحریم اقتصادی سوریه پایان دهد

جمعه 21 اسفند 1394
18:46
روسیه: اروپا به تحریم اقتصادی سوریه پایان دهد نماینده روسیه در سازمان ملل متحد گفت: اتحادیه اروپا باید نسبت به تحریمهای اقتصادی علیه سوریه تجدید نظر کند زیرا این امر به مردم سوریه آسیب می رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "الکسی بوردافکین" در گفت و گو با خبرگزاری "ریانووستی" روسیه، نسبت به موضع اتحادیه درخصوص ادامه تحریم های اقتصادی علیه سوریه حتی پس از برقراری آتش بس در این کشور ابراز تعجب کرد و تحریم اقتصادی علیه ملت سوریه را غیرقانونی دانست.

وی افزود: تحریم های مزبور به شهروندان ضربه می زند و ادامه آن، موج جدید مهاجرین غیرقانونی به اروپا را به همراه دارد لذا باید به آوارگان داخل سوریه کمک های انسان دوستانه ارایه کرد.    

بورودافکین تصریح کرد: براساس آمارهای مختلف، شمار آوارگان داخل سوریه 7 میلیون نفر می باشد لذا به کشورهای اروپایی درباره موج جدید مهاجرت ناشی از سیاست های اشتباهاشان هشدار می دهیم.

این مسؤول روس گفت: اتحادیه اروپا باید بفهمد بهترین کمک به مردم سوریه، لغو تحریمها است، بنابراین بهترین راه برای جلوگیری از فرار میلیون ها سوری به اروپا تامین معیشت مناسب در سوریه است.

  206-6-8
 

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا