یک دختر عامل عملیات انتحاری آنکارا بود

دوشنبه 24 اسفند 1394
20:59
یک دختر عامل عملیات انتحاری آنکارا بود العالم - روزنامه "ینی شفق" نزدیک به دولت ترکیه از مشخص شدن هویت یکی از عاملان انفجار تروریستی دیروز (یکشنبه) "آنکارا" که به کشته شدن 37 نفر انجامید، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ینی شفق به نقل از منابع پلیس آنکارا گزارش داد که یکی از عاملان این حمله، دختری کرد به نام "سهیر ضمیر" دانشجوی دانشگاه "بلیکسیر" وابسته به حزب کارگران کردستان ترکیه است.
منابع ترک با بیان این که این انفجار بیش از یکصد نفر مجروح داشته افزودند: این دختر در سال 2013 به حزب کارگران کردستان پیوست.
آنان گفتند که خودروی بمب گذاری شده که در این حمله منفجر شد، از نوع بی ام دبیلو 1995 از شهر "فیران شهیر" در جنوب منطقه "شانلیورفا" سرقت شده بود.
انفجار مزبور یک ماه پس از انفجار 17 فوریه 2016 آنکارا رخ داد که در جریان آن 29 نفر کشته شدند.  
"افکان آلا" وزیر کشور ترکیه هم گفته که تحقیق درباره انفجار روز گذشته آنکارا تا کسب ادله جدی درخصوص آن ادامه خواهد یافت و نتیجه نهایی متعاقبا اعلام خواهد شد.  

 

206-201-9
 

0% ...

آخرین اخبار

عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند


هشدار صریح تهران به واشنگتن: پاسخ ایران به هرگونه تجاوز، فراتر از میدان نظامی خواهد بود


عضو کنگره آمریکا: نسل‌کشی در غزه با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی تامین می‌شود


وزیر دفاع در دیدار با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از ارتقای توان دفاعی کشور خبر داد


سرلشکر حاتمی از آمادگی کامل در حوزه پهپادها خبر داد


پیتر تیل : آمریکا نباید دست به آغاز جنگ علیه ایران می‌زد