صدها هوادار صدر وارد میدان التحریر بغداد شدند

پنج‌شنبه 27 اسفند 1394
22:50
صدها هوادار صدر وارد میدان التحریر بغداد شدند صدها هوادار جریان صدر عراق برای شرکت در تحصن که مقتدا صدر خواستار برگزاری آن شده است، وارد میدان "التحریر" بغداد شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه سومریه نیوز شامگاه پنجشنبه به نقل از منبعی در پلیس عراق گزارش داد، حدود 500 هوادار صدر برای آماده شدن جهت شرکت در تحصن وارد میدان التحریر شدند.

به گفته این منبع، نیروهای امنیتی وظیفه تأمین امنیت این افراد را برعهده گرفته اند.
یک منبع دیگر پلیس پیشتر گفته بود، نیروهای ضد شورش در اطراف منطقه سبز بغداد مستقر شده اند، و فرماندهی عملیات بغداد مانع انتقال هر گونه چادر به نزدیک دروازه های این منطقه می شود.
هواداران صدر از فردا جمعه به دعوت مقتدا صدر برای اجرای تغییرات  به منظور بهبود اوضاع سیاسی، امنیتی و اقتصادی عراق،  قصد انجام تحصن در برابر دروازه های منطقه سبز را دارند. ساختمانها و دفاتر نهادهای رسمی این کشور مانند پارلمان و نخست وزیری و همچنین سفارتخانه های خارجی در این منطقه قرار دارند.
206 -8

 

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم


گزارش رئیس‌جمهور از دستاوردهای بریکس/ تأکید سران قوا بر اولویت معیشت مردم


پایتخت عربستان و آرامکو در ینبُع هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفت


شهادت ۲ فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در غزه