با وجود پیشنهاد اردنی‌ها؛

سرمایه‌گذاران غربی سوریه را ترک نمی‌کنند

شنبه 29 اسفند 1394
21:42
سرمایه‌گذاران غربی سوریه را ترک نمی‌کنند سفرای چند کشور غربی در پایتخت اردن، با پیشنهاد خروج سرمایه‌گذاران غربی از سوریه مخالفت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پیشنهاد انتقال سرمایه گذاران غربی از سوریه به اردن با مخالفت سفرای چند کشور غربی مواجه شده است.
روزنامه رأی الیوم شنبه نوشت: دولت اردن پیشنهاد کرده که سرمایه گذاران غربی فعال در بخش صنعتی سوریه، سرمایه ها و تجهیزات خود را از سوریه به اردن منتقل و در این کشور مناطق صنعتی ایجاد کنند؛ پیشنهادی که با مخالفت چند سفیر غربی مقیم امان مواجه شده است.
وزارت برنامه ریزی اردن اعلام می کند که هدف از پیشنهاد انتقال سرمایه گذاران غربی از سوریه به اردن و ایجاد مناطق صنعتی و اشتغال زایی برای پناهجویان سوری است.
سفرای غربی پیشنهاد وزارت برنامه ریزی اردن را "عجیب" خواندند و تاکید کردند که دولت ها نباید در امور سرمایه گذاران غربی مداخله کنند.

7- 214

0% ...

آخرین اخبار

اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی