اسد: غرب خواهان خودباختگی ‌اعراب ومسلمانان ‌است

يکشنبه 1 فروردين 1395
21:22
اسد: غرب خواهان خودباختگی ‌اعراب ومسلمانان ‌است رئیس جمهور سوریه گفت: آن چه غرب از ما می خواهد، باختن هویت عربی و اسلامی ما است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "بشار اسد" با اعضای دبیرخانۀ انجمن اسلامی و عربیِ حمایت از گزینۀ مقاومت دیدار کرد. این دبیرخانه، در حال برگزاری همایش "مواجهۀ امت با تجاوز آمریکایی-صهیونیستی-تکفیری" است که 28 کشور عربی و اسلامی در آن شرکت دارند.

به نوشتۀ خبرگزاری رسمی سوریه "سانا"، بشار اسد روز یکشنبه در دیدار اعضای این انجمن گفت: غرب، می خواهد که ما هویت اسلامی و عربی خود را از دست بدهیم و برگزاری همایش ها و سازمان های مردم نهاد، می تواند در افزایش هوشیاری مردم سهیم باشد و افکار عمومی عربی با واکسینه کند، به ویژه در برابر اصطلاحات و مفاهیم غلط اندازی که برای ترویجِ آن تلاش می شود؛ زیرا جنگی که منطقه با آن مواجه است، در درجۀ نخست، جنگ فکری است.

رئیس جمهور سوریه خاطرنشان کرد: عرصه عربی و اسلامی، ضد تروریسم یکپارچه است؛ و تروریسمی که همه جا را در معرض حملات خود قرار می دهد، یکی است؛ بنابراین باید تلاش های خالصانه و صادقانه برای مبارزه با آن را یکپارچه کرد و به فراگیر شدن این پدیده، که خطری برای ملت های منطقه و جهان است، پایان داد.

اعضای دبیرخانۀ انجمن اسلامی و عربی حمایت از گزینه مقاومت نیز در این دیدار تاکید کردند که سوریه، به سبب ایستادگی و حمایت از مقاومت و مقابله با طرح های غربی و صهیونیستی در منطقه، تاوان می دهد.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

هشدار جهانی نسبت به فاجعه انسانی و غرق شدن چادر آوارگان در غزه


تأکید مصر و ترکیه برای لزوم مهار تنش‌ها در منطقه


آیزنکوت مامور تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی، ائتلاف با نتانیاهو را رد کرد+ فیلم


الصادقون: مرزهای عراق گروگان دیکته‌های خارجی نمی‌شود


طوفان مدال در قزاقستان؛ ۱۳ نشان رنگارنگ سهم کوراش ایران


کشتار وحشتناک عربستان در بنی حشیش صنعا/ شمار شهدا و زخمی ها به 70 نفر رسید + فیلم


هشدار رئیس حزب شیعیان پاکستان درباره جنگ‌افروزی


واکاوی وال استریت ژورنال پیرامون از سرگیری جنگ با ایران در کابینه ترامپ


ایران حمله خونین به غیر نظامیان یمن را محکوم کرد


رایزنی عمان و سازمان ملل درباره یمن