ارتش سوریه و متحدانش بر دروازۀ تدمر

پنج‌شنبه 5 فروردين 1395
12:02
ارتش سوریه و متحدانش بر دروازۀ تدمر ارتش سوریه و متحدانش برای ورود به شهر باستانی تدمر در حومۀ شرقی حمص آماده می شوند و در حال حاضر در فاصلۀ 800 متری جنوب غربی آن قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، یک منبع نظامی ضمن اشاره به آزادسازی منطقه سه گانۀ تدمر – حمص – دمشق که راه اصلی امدادرسانی گروه های تروریستی است، تاکید کرد که فقط جاده شرقی این منطقه به سمت استان دیرالزور در دست داعش باقی مانده است.
بدین ترتیب ارتش سوریه و متحدانش تا کنون دامنه های شمالی و غربی کوه الطار در شمال غربی قلعۀ تدمر را آزاد کرده اند.
دیده بان حقوق بشر سوریه (نزدیک به مخالفان) گفت که این نبرد به دلیل گشودن راه ارتش سوریه و متحدانش بسیار تعیین کننده است، زیرا می توانند منطقه بادیة الشام را از داعش پس بگیرند و خود را از سمت شرق به مرزهای سوریه و عراق برسانند که مساحتی بالغ بر 30 هزار کیلومتر مربع را شامل می شود.

7- 202

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود