ارتش سوریه و متحدانش بر دروازۀ تدمر

پنج‌شنبه 5 فروردين 1395
12:02
ارتش سوریه و متحدانش بر دروازۀ تدمر ارتش سوریه و متحدانش برای ورود به شهر باستانی تدمر در حومۀ شرقی حمص آماده می شوند و در حال حاضر در فاصلۀ 800 متری جنوب غربی آن قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، یک منبع نظامی ضمن اشاره به آزادسازی منطقه سه گانۀ تدمر – حمص – دمشق که راه اصلی امدادرسانی گروه های تروریستی است، تاکید کرد که فقط جاده شرقی این منطقه به سمت استان دیرالزور در دست داعش باقی مانده است.
بدین ترتیب ارتش سوریه و متحدانش تا کنون دامنه های شمالی و غربی کوه الطار در شمال غربی قلعۀ تدمر را آزاد کرده اند.
دیده بان حقوق بشر سوریه (نزدیک به مخالفان) گفت که این نبرد به دلیل گشودن راه ارتش سوریه و متحدانش بسیار تعیین کننده است، زیرا می توانند منطقه بادیة الشام را از داعش پس بگیرند و خود را از سمت شرق به مرزهای سوریه و عراق برسانند که مساحتی بالغ بر 30 هزار کیلومتر مربع را شامل می شود.

7- 202

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان