توافق روسی-آمریکایی برای تسریع فرایند سیاسی در سوریه

جمعه 6 فروردين 1395
20:51
توافق روسی-آمریکایی برای تسریع فرایند سیاسی در سوریه وزاری خارجه آمریکا و روسیه اعلام کردند که روز پنجشنبه پس از گفت‌وگوهای مسکو، برای انجام مذاکره مستقیم میان نظام سوریه و معارضین؛ و شتاب بخشیدن به روند انتقال سیاسی در سوریه توافق شده است.

این موضوع پس از گفت وگوی چهار ساعته میان "ولادیمیر پوتین" رییس جمهور و "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه با "جان کری" وزیر امور خارجه آمریکا در کاخ "کرملین" اعلام شد.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، طرفین کوشیدند در این مذاکره از آتش بس جاری در سوریه که یک ماه قبل آغاز شده است برای دستیابی به راه حل مسالمت آمیز پایان بحران سوریه استفاده کنند.
لاوروف پس از این دیدار در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک به خبرنگاران گفت، توافق کردیم که برای آغاز گفتگوی مستقیم هیات دولتی و مخالفین در سریع ترین زمان، تلاش کنیم، به ویژه پس از آنکه مذاکرات غیر مستقیم میان طرفین مفید واقع نشد.     
کری نیز تاکید کرد که با پوتین و لاوروف درباره لزوم تهیه جدول زمانی و تدوین پیش نویس قانون اساسی جدید سوریه در اوت 2016 میلادی توافق کرده است. 

7- 206
 

0% ...

آخرین اخبار

مکرون به ترامپ: تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد


گفت‌وگوی تلفنی رئیسان جمهور ایران و جمهوری آذربایجان


جزئیات مرحله سوم موج ۹۰ عملیات وعده صادق ۴/ شرکت‌های جاسوسی آمازون تخریب شدند


پزشکیان:جهان برای اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و اسرائیل مجبور به پرداخت هزینه شده است


حملات پهپادی ارتش به محل استقرار جنگنده‌ های پیشرفته آمریکا در اردن


رهبر انصارالله یمن: منطقه با وجود دشمن اسرائیلی رنگ ثبات به خود نمی بیند


افزایش شدید بهای نفت پس از گزافه‌گویی جدید ترامپ


حمله مجدد دشمن به پل B1 در کرج


وزیر خارجه: ایران تسهیلات لازم برای تردد ایمن کشتی‌های غیرمتخاصم در تنگه هرمز را فراهم کرد


غریب‌آبادی: در حال تدوین پروتکل برای نظارت ایران و عمان بر عبور و مرور در تنگه هرمز هستیم