عامل انفجار بروکسل تحت تعقیب آمریکا بود

شنبه 7 فروردين 1395
15:21
عامل انفجار بروکسل تحت تعقیب آمریکا بود یک مقام امریکایی فاش کرد که ابراهیم البکراوی، تبعه بلژیک و یکی از عوامل انفجارهای بروکسل، قبل از حملات پاریس در فهرست افراد تحت تعقیب پلیس امریکا بوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت "المنار" برادر وی به نام خالد البکراوی هم اندکی پس از وقوع این حملات در این فهرست قرار گرفت.

سایت شبکه سی ان ان امریکا به نقل از این مقام امریکایی نوشت: ابراهیم البکراوی که خود را در فرودگاه بروکسل منفجر کرد، قبل از حملات پاریس که در 13 نوامبر رخ داد، در فهرست افراد تحت تعقیب امریکا بوده است.

"سی ان ان" خاطرنشان کرد، برادر وی به نام خالد نیز که خود را در ایستگاه مترو بروکسل منفجر کرد، اندکی پس از وقوع حملات پاریس در این فهرست قرار گرفته بود.

گفتنی است شورای رادیو و تلویزیون بلژیک روز چهارشنبه 23 مارس، این دو برادر را عامل حملات انتحاری در فرودگاه بروکسل معرفی کرده بود.

7- 208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 5 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر