مقام سابق فلسطینی:

محمود عباس آخرین رییس تشکیلات فلسطین است

شنبه 7 فروردين 1395
22:25
محمود عباس آخرین رییس تشکیلات فلسطین است العالم - "توفیق الطیراوی" رییس سابق سازمان اطلاعات فلسطین گفت، "محمود عباس" رییس فعلی تشکیلات فلسطین آخرین رییس این تشکیلات است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، وی در گفت و گو با پایگاه اینترنتی "دنیا الوطن" افزود، وضع سیاسی موجود در فلسطین حکومتی را باقی نمی گذارد که نیازمند رییس باشد.
پایگاه اینترنتی "روسیا الیوم" به نقل از الطیراوی گزارش کرد، دیدارهایی میان سران فلسطینی و مسئولان صهیونیست درباره موضوع جانشینی محمود عباس انجام شده اما اسراییل طرف تعیین کننده رییس آینده فلسطین نیست.
وی ادامه داد، ملت فلسطین در زمینه جانشین محمود عباس تصمیم می گیرد و مقرر می کند که چه شخصی رئیس تشکیلات باشد؛ لذا اسراییل، آمریکا یا هیچ دولت عربی دیگر نمی تواند در این زمینه اعمال نفوذ کند.  
الطیراوی گفت، خیزش مردمی در کرانه باختری به خاطر لجاجت اسراییل، جانبداری آمریکایی و ضعف عربی است چه اینکه ملت فلسطین معتقد است تمام راه ها در برابرش بسته شده و امیدی به راه حل سیاسی و گفت و گو نیست، به همین دلیل جوانان فلسطینی خود اقدام به آن کردند.

206-9
 

0% ...

آخرین اخبار

فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس


تاسیسات آرامکو و پایگاه هوایی «خمیس مشیط» را هدف قرار دادیم


یمن خطاب به سعودی‌ها: «تشدید تنش» خودکشی ریاض است


اینفوگرافیک| واشنگتن‌پست: ترام‍پ هزینه‌های واقعی جنگ را پنهان کرده است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی


سی‌ان‌ان: آمریکا پس از جنگ با ایران به فکر کاهش نیروها در خاورمیانه است


قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی