ماه عسل قلابیِ دو آمریکایی برای پیوستن به داعش!

چهارشنبه 11 فروردين 1395
22:42
ماه عسل قلابیِ دو آمریکایی برای پیوستن به داعش! پلیس آمریکا، یک زن و مرد آمریکایی را که سعی داشتند به بهانۀ ماه عسل، به سوریه رفته و به داعش بپیوندند؛ محاکمه کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جی لین دلسون یانگ" در دادگاه اعتراف کرد که به همراهِ همسرش، قصدِ پیوستن به داعش را داشتند.
در صورت محکوم شدنِ این زنِ 20 سالۀ آمریکایی در دادگاه، با توجه به این که اتهام او توطئه چینی برای حمایت از یک گروه تروریستی است، به 20 سال زندان و پرداخت 250 هزار دلار غرامت محکوم خواهد شد.
نامزد 22 ساله این زن که محمد عوده دخل الله نام دارد نیز در اواخر این ماه به جرم خود اقرار کرد.
این زن و مرد، در ماه فوریه، در حالی که درصدد سفر به سوریه بودند، در فرودگاه ایالت می سی سی پی بازداشت شدند.
یکی از مسئولان اجرای قانون خبر داد که دخل الله، فرزند یکی از ائمه جماعت در آمریکاست و یانگ، دختر یک افسر پلیس است که به گفتۀ شبکۀ سی.ان.ان، به تازگی به "اسلام" گرویده است.
دادستانی اف.بی.آی فاش کرد که پس زیر نظر گرفتن حساب کاربری یانگ بر روی تویتر، در ماه می سال 2015، مشخص شد که این زن از داعش حمایت می کند.
عوامل اف.بی.آی به صورت ناشناس با این زن به گفت وگو پرداختند و در این گفت وگوها مشخص شد که او، داعش را برحق می داند. پیگیری این موضوع به دستیابی اف.بی.آی به اسنادی منجر شد که ثابت می کند این دو نفر قصد دارند به بهانۀ برگزاری ماه عسل در سوریه، به خارج سفر کنند و در آن جا به داعش بپیوندند.

7- 205

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند