تلفات اقدامات تروریستی در عراق، دو برابر شد

شنبه 14 فروردين 1395
08:17
تلفات اقدامات تروریستی در عراق، دو برابر شد سازمان ملل اعلام کرد طی ماه مارس، بر اثر اقدامات تروریستی و خشونت و درگیری مسلحانه که در این عراق رخ داد، 1119 تن کشته و 1261 نفر زخمی شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تیم اعزامی سازمان ملل به عراق "یونامی" دیروز (جمعه) با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: شمارِ غیرنظامیانِ کشته شده در ماه مارس، 575 نفر بود و زخمی های غیرنظامی نیز 1196 تن بودند.

در این بیانیه همچنین خاطر نشان شده است که 544 تن از کشته های این ماه، نیروهای امنیتی و پلیس (اعم از پیشمرگه و بسیج مردمی) بودند که از این نهادها، 365 نفر نیز زخمی شدند.

در این میان، بغداد با برجا گذاشتن 1029 قربانی (شامل 259 کشته و 770 زخمی) بالاترین تلفات را طی ماه مارس داشت.

به این ترتیب، شمار قربانیان عراقی در ماه مارس، در مقایسه با ماه فوریه گذشته، تقریبا دوچندان شده است؛ زیرا در ماه فوریه، 670 نفر کشته و 1290 تن زخمی شدند.

"ایان کوبیش" نمایندۀ ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد از ادامه خشونت ها و استمرار قتل و خونریزی در عراق عمیقاً ابراز تاسف کرد و گفت: نمی توان پذیرفت، غیرنظامیان تاوان این خشونت ها را بدهند.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند