شرط حماس برای ارائه اطلاعات درباره 4 اسیر صهیونیست

شنبه 14 فروردين 1395
16:25
شرط حماس برای ارائه اطلاعات درباره 4 اسیر صهیونیست غزه، العالم - جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از تریبون شبکه خبری العالم اعلام کرد که آزادی همۀ اسرای مشمول قرارداد وفاداری با آزادگان، شرط ارائه اطلاعات درباره نظامیان صهیونیستِ اسیر ِ این جنبش است.

"حماد رقب" سخنگوی حماس در گفتگو با شبکه خبری العالم اعلام کرد که شرط گردان های عزالدین قسام برای ارائه اطلاعات درباره چهار نظامی صهیونیست در اسارت این جنبش، آزادی همه فلسطینی های ربوده شده در جریان قرارداد وفاداری با آزادگان است؛ وی این پرونده را مستقل از هر پرونده دیگری دانست.

گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی حماس پیشتر خبر اسارت 4 نظامی صهیونیست در باریکه غزه را اعلام و تاکید کرد که رژیم اشغالگر قدس بدون پرداخت هزینه، هیچ اطلاعاتی درباره این چهار نفر کسب نخواهد کرد.

خاطرنشان می شود که شمار فلسطینی های دربند صهیونیست ها به بیش از 7هزار نفر می رسد که شماری از آنها زن و کودک هستند.

7- 213

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک