معرفی استان الانبار به عنوان منطقه جنگ‌زده

شنبه 14 فروردين 1395
18:50
معرفی استان الانبار به عنوان منطقه جنگ‌زده العالم - مجلس نمايندگان عراق، استان الانبار در غرب اين كشور را به عنوان استان جنگ‌زده اعلام كرد.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، "عبد الرحمن اللويزی" نماينده ائتلاف گروه هاي عراقي (وابسته به اهل تسنن) در مجلس عراق روز شنبه گفت که این مجلس با اكثريت آرا، استان الانبار در غرب عراق را كه 80 درصد آن در اثر اقدامات خرابكارانه و حملات داعش ويران شده است، به عنوان استان جنگ زده و فاجعه زده اعلام كرد.

اللويزي افزود: اين تصميم درپي درخواست 60 نماينده مجلس عراق مبني بر لزوم معرفي استان الانبار به عنوان استان جنگ زده، اتخاذ شد.

اين نماينده عراقي اظهار داشت که اين تصميم، جنبه هاي معنوي بسيار دارد و دولت عراق را به لزوم تعجيل در بازسازي اين استان و ارائه خدمات اساسي به ساكنان آن ملزم مي كند.

استان پهناور الانبار واقع درغرب عراق كه اكثر ساكنان آن را اهل تسنن تشكيل مي دهند، از سوي عناصر تروريست داعش به شدت در معرض تخريب قرار گرفته است و درگيري هاي نيروهاي عراقي با داعش

با هدف بیرون راندن تروريست ها از اين استان، خسارت هاي زيادي به مناطق مختلف آن وارد كرده است.

از زمان آزادسازي شهر رمادي مركز استان الانبار از اشغال تروریست های داعش در دسامبر گذشته، نيروهاي عراقي با جدیت براي بازپس گيري ساير مناطق تحت اشغال تروريست ها واقع در مرزهاي سوريه، اردن و عربستان تلاش و پیشروی می کنند.

7- 215- 201

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد