انتقال یهودیان از اتیوپی به فلسطین اشغالی

شنبه 21 فروردين 1395
17:35
انتقال یهودیان از اتیوپی به فلسطین اشغالی العالم - مراجع صهیونیستی تصمیم گرفتند در سال جاری هزار و 300 یهودی را از اتیوپی به سرزمین های اشغالی 1948 انتقال دهند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، حزب صهیونیستی لیکود با صدور بیانیه ای ضمن اشاره به این مطلب، افزود که این اقدام در چارچوب توافقات حاصله در ائتلاف دولتی جهت حل اختلافاتی که موجودیت دولت اسرائیل را تهدید می کند، صورت می گیرد.

در این بیانیه آمده است که اسرائیل طی دو سال آینده شمار زیادی از یهودیان اتیوپی را به سرزمین های اشغالی 1948 انتقال خواهد داد.

لازم به ذکر است که یهودیان اتیوپی تبار ساکن شهر قدس در مارس گذشته در اعتراض به عقب نشینی دولت "اسرائیل" از تصمیم خود برای انتقال هزاران تن از یهودیان فلاشا از اتیوپی به سرزمین های اشغالی 1948 دست به تظاهرات زدند.

یهودیان اتیوپی تبار که بسیاری از آنها در سالهای دهه 1980 به اسرائیل آمده اند و گمان می کرده اند که به بهشت میروند، اما از آن زمان فقط تحقیر شده اند و پست ترین طبقه در اسرائیل محسوب می شوند .آنها به هیچ یک از گروههای اصلی بزرگ یهودی یعنی اشکنازی و سفاردیم و یهودیان جهان اسلام تعلق ندارند.

9

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت