کافی نبودن بنزهای آنکارا برای جابجایی ملک سلمان و همراهانش

دوشنبه 23 فروردين 1395
11:02
کافی نبودن بنزهای آنکارا برای جابجایی ملک سلمان و همراهانش رسانه های ترکیه فاش کردند که سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی و هیئت همراهش در سفر امروز خود به آنکارا در یکی از بزرگترین هتل های این شهر مستقر و با 500 خودروی مرسدس بنز لوکس جابجا خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه القدس العربی، تهیه مقدمات سفر پنج روزه شاه سعودی و هیئت همراهش به آنکارا برای ملاقات با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و شرکت در اجلاس سازمان همکاری اسلامی در شهر استانبول این کشور ادامه دارد.

رسانه های ترکیه گوشه ای از مقدمات سفر شاه سعودی را فاش کرده و گفتند یکی از بزرگترین هتل های آنکارا به طور کامل اجاره و به شاه و همراهانش اختصاص یافته است و مدیریت هتل نیز مجبور شده است که در بخش محل اقامت شاه تغییراتی انجام دهد.

این رسانه ها تصریح کردند: گروه سعودی اعزامی به آنکارا برای تهیه مقدمات سفر شاه عربستان نیز زودتر به آنکارا آمده و با خود وسایل مخصوص شاه از جمله انواع غذاها و نوشیدنی های مخصوص وی را به همراه آورده است.

گروه یاد شده برای جابجایی شاه و هیئت همراه از مسئولان ترکیه خواسته است که 500 دستگاه خودروی مرسدس بنز لوکس را در اختیار آنها قرار دهند و مقامات ترکیه نیز به علت نبود این تعداد دستگاه خودرو از این مدل در شهر آنکارا مجبور به تهیه شمار دیگری از آن از شهرهای استانبول و آنتالیا شده اند.

تصاویری از خیابانهای اطراف هتل در اینترنت منتشر شده است که نشان دهنده خودروهای به صف شده با توجه به پر شدن پارکینگ اختصاصی هتل دارد.

6-8

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام