پوتین:این‌دو رئیس‌جمهور را از "غرق‌شدن" نجات می‌دهم

پنج‌شنبه 26 فروردين 1395
20:25
پوتین:این‌دو رئیس‌جمهور را از رئیس جمهور روسیه به دور از امور جدی سیاسی اعلام کرد اگر رؤسای جمهور ترکیه و اوکراین را در حال غرق شدن ببیند، حاضر است آن ها را نجات دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک دختر 12 سالۀ روس به نام "واریا کوزنیتسووا" روز پنج شنبه، در برنامۀ تلویزیونی "خط مستقیم" از ولادیمیر پوتین پرسید: اگر پترو پروشنکو رئیس جمهور اوکراین و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را در آن واحد، در حال غرق شدن بیابی، کدام یک را اول نجات خواهی داد.

رئیس جمهوری روسیه در پاسخ به این سئوال گفت: اگر کسی تصمیم بگیرد غرق شود، نجات دادنِ او غیرممکن خواهد بود..

وی افزود: هر شریکی که در تنگنا قرار گیرد، روسیه حاضر است دست کمک برای او دراز کند، البته به شرط آن که خودش بخواهد.

رئیس جمهور روسیه در ادامه تصریح کرد: مسکو، ترکیه را کشوری دوست می شمارد و ملت ترکیه را ملتی دوست می داند، اما رفتار برخی از سیاستمدارانِ این کشور مناسب نیست.
پوتین تأکید کرد: باید به همه اقدامات غیردوستانه در قبال روسیه واکنش نشان داد و گرنه به این رفتارشان عادت می کنند.

7- 205

0% ...

آخرین اخبار

هشدار نیروهای مسلح یمن: از تأسیسات نفتی عربستان دور شوید/ حمله به فرودگاه ریاض با موشک بالستیک


سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق تهدید و دخالت در تنگه هرمز و خلیج فارس را ندارد


ویدئوگرافیک| دستاوردهای کلیدی «عملیات طوفان الاقصی»


احتمال شنیده شدن صدای انفجار رزمایش عراق در مهران


گزارش العالم از حمله رژیم صهیونیستی به نیروهای یونیفل در لبنان +فیلم


پزشکیان وارد شهر ترکمن باشی شد


رهبر انصارالله یمن: عربستان، هدف قراردادن زنان وکودکان را از سرگرفته است/ هشدار به برخی کشورها درباره همدستی با عربستان


سرپرست وزارت دفاع: فاصله شما با ما را موشک‌های ما تعیین می‌کنند


نیروهای یمنی ۹۵ درصد استان تعز را از کنترل شبه نظامیان مورد حمایت عربستان خارج کردند+ فیلم


محاصره ایران؛ آتشی که در مرز متوقف نمی‌شود+فیلم