مرجع عراقی؛ دفاع عربستان از اسرائیل ضد ایران

جمعه 27 فروردين 1395
16:52
مرجع عراقی؛ دفاع عربستان از اسرائیل ضد ایران یکی از مراجع عالیقدر عراقی تأکید کرد که عربستان سعودی در حال دفاع از رژیم صهیونیستی ضد ایران است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، آیت الله "محمد تقی المدرسی" روز جمعه در سخنانی اظهار داشت: عربستان سعودی تلاش خود را برای دفاع از صهیونیسم ضد ایران به کار بسته است.
آیت الله المدرسی اظهار داشت: این اقدام عربستان ضد ایران درحالی است که جمهوری اسلامی ایران به دنبال جنگ با طرفهای دیگر و یا ایجاد مشکلات در منطقه نیست.
این مرجع عراقی تأکید کرد: عربستان سعودی ایران را به حمایت از مبارزان لبنانی متهم می‌کند که وارد سوریه شده‌اند؛ این درحالی است که خود عربستان از اعزام ارتش‌ها و تجهیزات نظامی و تسلیحاتش به همسایه خود یمن شرمگین نیست.
وی بار دیگر خاطرنشان کرد: موضوعی که عربستان سعودی همیشه به آن می‌اندیشد دفاع از اسرائیل ضد ایران است، زیرا ایران همواره موضوع فلسطین را مورد توجه خود قرار داده است.
آیت الله المدرسی تأکید کرد: عربستان سعودی در دوران عبدالعزیز بن عبدالرحمن توافقنامه ای را با صهیونیستها جهت دفاع از آنان امضا کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت