سفر علمای لبنان و عراق به روسیه

شنبه 28 فروردين 1395
22:09
سفر علمای لبنان و عراق به روسیه العالم - شماری از شخصیت‌های دینی لبنان و عراق برای مشارکت در کنفرانسی با عنوان "مسلمانان روسیه برای پایان بحران خروج خاورمیانه تلاش می کنند"، هفته گذشته عازم روسیه شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این هیأت شامل نمایندگان سازمان های دینی بزرگ و معروف لبنان و کردستان عراق است و علامه زهیر الجعید ریاست هیات لبنانی را بر عهده دارد.

علمای لبنانی و عراقی در این سفر از مسکو و شهر پتیگورسک، محل برگزاری کنفرانس نیز بازدید کردند؛ این کنفرانس 10 آوریل با حضور بیش از 150 نماینده مسلمانانِ مناطق مختلف روسیه و دیگر کشورها بویژه عراق، سوریه، لبنان و عمان برگزار شد.

علمای مسلمان پس از برگزاری این کنفرانس عازم چچن شدند و با مفتی این جمهوری دیدار کردند.

شرکت کنندگان در این کنفرانس درباره مسائل متعدد بحث و تبال نظر کردند و دکتر زهیر الجعید هماهنگ کننده جبهه اسلامی کار لبنان در این کنفرانس گفت: تروریسم به اشکال مختلف خاورمیانه را در نوردیده و تلاش برای خروج خاورمیانه از بحران کنونی ضروری است.

7- 213 - 201

0% ...

آخرین اخبار

هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان