خبر فوری:

تاکید دوباره نتانیاهو بر ادامه اشغال جولان سوریه

شنبه 28 فروردين 1395
22:59
تاکید دوباره نتانیاهو بر ادامه اشغال جولان سوریه العالم - "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر مدعی شد که جولان اشغالی بخشی جداناپذیر از اسراییل (سرزمین‌های اشغالی) است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به گونه ای رفتار می کند که گویی در آستانه تحقق طرح هایی می باشد که برای سوریه ترسیم کرده است.
نتانیاهو با سفر به جولان در جمع سربازان صهیونیست لحن تهدیدآمیز خود را تندتر و اعتراف کرد که دهها حمله علیه تسلیحات حزب الله لبنان انجام داده است.
شبکه دوم رژیم صهیونیستی گزارش داد که قرار است جلسه هیات دولت "اسراییل" (رژیم صهیونیستی) با حضور تمام اعضا در جولان برگزار و طرحی بررسی شود که در آن روس ها، آمریکایی ها، سازمان ملل متحد و همچنین سوری ها این پیام را دریافت نمایند که جولان بخشی جداناپذیر از "اسراییل" (سرزمین های اشغالی) است و "تل آویو" از آن عدول نمی کند و حتی اگر سازشی انجام شود، آن منطقه را به سوریه پس نمی دهد.  
"اودی سیگل" خبرنگار سیاسی این شبکه در این باره گفت: نتانیاهو روز پنجشنبه با پیامی به این مضمون راهی مسکو خواهد شد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است بر اساس برنامه از پیش طراحی شده، با "ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه ملاقات کند.
کارشناسان معتقدند که این اقدام نشان دهنده تلاش رژیم صهیونیستی برای سوء استفاده از جنگ سوریه برای کسب حمایت بین المللی از به اصطلاح "اسراییلی شدن جولان" است.

7- 206- 201
 

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن یک چهارم پهپادهایش را در جنگ با ایران از دست داده است


آمریکا و سه کشور اروپایی به دنبال ارائه قطعنامه‌ای دیگر علیه ایران


غزه..آماج تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی


موج تصاعدی تروریسم شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری


در پنتاگون چه خبر است؟


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت های لبنان با اهداف انتخاباتی


ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به نفتکش و شناورهای ایرانی نقض موازین حقوق بشری است


گروسی: آژانس آماده حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک درباره پرونده هسته‌ای ایران است


هشدار پیونگ‌یانگ همزمان با آغاز رزمایش دریایی، هوایی و سایبری آمریکا و متحدانش


امیر سرتیپ حیدری: ایران معادلات جنگ را تغییر داد