دیپلماسی از نوع سعودی: درسوریه فقط گردن بزنید!

دوشنبه 30 فروردين 1395
13:02
دیپلماسی از نوع سعودی: درسوریه فقط گردن بزنید! مذاکره کننده ارشد گروه مخالفان مسلح سوری مورد حمایت عربستان، با نادیده گرفتن آتش بس در سوریه، خواستار از سرگیری جنگ گروههای مخالف مسلح با مردم و نظام سوریه شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، محمد علوش سرپرست تیم مخالفان مسلح سوریه در مذاکرات ژنو، در صفحه تویتر خود خطاب به گروههای مسلح در سوریه نوشت: "ای برادران، پیشتر از شما خواستم که (آتش نبرد در) جبهه ها را شعله ور کنید، که شعله ور شد. منتظر رحمت و شفقت نظام (سوریه) نباشید. گردن آنها را بزنید. من در کنار همه شما هستم و هیچ گونه امتیازدهی درخصوص (به اصطلاح) اهداف انقلاب را قبول نخواهیم کرد. من شخصا هرگونه موضع جمعی گروهها را تایید می کنم و درباره یک موضع توافق کنید و من خدمتگذار شما هستم."
درحالی که گروه مسلح موسوم به احرار الشام پیشتر اعلام کرده بود که از زمان خروج از کنفرانس معارضان سوری مورد حمایت عربستان در شهر ریاض، از مذاکرات سوریه خارج شده است، علوش گفت که این گروه با نماینده‌ای حضور دارد و از همه جزئیات در کنار سایر گروهها آگاهی می‌یابد و با آن مشورت می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای