دیپلماسی از نوع سعودی: درسوریه فقط گردن بزنید!

دوشنبه 30 فروردين 1395
13:02
دیپلماسی از نوع سعودی: درسوریه فقط گردن بزنید! مذاکره کننده ارشد گروه مخالفان مسلح سوری مورد حمایت عربستان، با نادیده گرفتن آتش بس در سوریه، خواستار از سرگیری جنگ گروههای مخالف مسلح با مردم و نظام سوریه شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، محمد علوش سرپرست تیم مخالفان مسلح سوریه در مذاکرات ژنو، در صفحه تویتر خود خطاب به گروههای مسلح در سوریه نوشت: "ای برادران، پیشتر از شما خواستم که (آتش نبرد در) جبهه ها را شعله ور کنید، که شعله ور شد. منتظر رحمت و شفقت نظام (سوریه) نباشید. گردن آنها را بزنید. من در کنار همه شما هستم و هیچ گونه امتیازدهی درخصوص (به اصطلاح) اهداف انقلاب را قبول نخواهیم کرد. من شخصا هرگونه موضع جمعی گروهها را تایید می کنم و درباره یک موضع توافق کنید و من خدمتگذار شما هستم."
درحالی که گروه مسلح موسوم به احرار الشام پیشتر اعلام کرده بود که از زمان خروج از کنفرانس معارضان سوری مورد حمایت عربستان در شهر ریاض، از مذاکرات سوریه خارج شده است، علوش گفت که این گروه با نماینده‌ای حضور دارد و از همه جزئیات در کنار سایر گروهها آگاهی می‌یابد و با آن مشورت می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم