خرازی:

اگر ایران نبود، دمشق و بغداد سقوط کرده بودند

سه شنبه 31 فروردين 1395
10:01
اگر ایران نبود، دمشق و بغداد سقوط کرده بودند رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان تأکید کرد، اگر مقاومت و همکاری و مشاوره نیروهای ایرانی در سوریه و عراق نبود، تا کنون دمشق و بغداد توسط گروه تروریستی داعش سقوط کرده بودند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمال خرازی با اعلام این موضوع در دیدار "اوبر ودرین" وزیر امور خارجه پیشین فرانسه، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با دعوت دولت سوریه در این کشور حضور یافته است.
خرازی، آینده سوریه را مربوط به مردم آن کشور دانست و ضمن استقبال از گفت‌وگوهای ژنو اعلام کرد که تشکیل دولت وحدت ملی می‌تواند به آرامش در سوریه کمک کند و انتخاب رئیس‌جمهور نیز باید با اراده مردم و شرکت آنها در انتخابات و بدون دخالت خارجی صورت پذیرد.
اوبر ودرین و کمال خرازی در این دیدار  با استقبال از توسعه روابط دو کشور، تأکید کردند که ظرفیت‌های دو کشور برای همکاری‌های بیشتر نیز وجود دارد.
منبع: ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری