موشک ضد هوایی سعودی روی دوش تروریست ها!

سه شنبه 31 فروردين 1395
22:46
موشک ضد هوایی سعودی روی دوش تروریست ها! العالم - برخی از گروه های تروریستی در سوریه با دست یابی به موشک دوش پرتاب "اف ان 6" که ساخت چین است، از آن برای هدف قرار دادن جنگنده های سوری استفاده می کنند.

سایت روسیا الیوم امروز سه شنبه گزارش کرد: گفته می شود که تروریست ها با موشک دوش پرتاب اف ان 6 اخیراً 2 فروند جنگنده سوری را هدف قرار داده اند.
موشک دوش پرتاب اف ان 6 که برای سرنگون کردن هواپیما به کار می رود ، در چین " تیر پرنده " نامیده می شود.
بر اساس این گزارش، فیلمی نیز در یوتیوب پخش شده که نشان می دهد تروریست ها موشک های دوش پرتاب را برای سرنگون کردن هواپیماهای جنگی شلیک می کنند.
عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان بارها اعلام کرده که اگر مذاکرات ژنو به بن بست برسد، آل سعود موشک های ضد هوایی در اختیار تروریست های فعال در سوریه قرار خواهد داد.
موشک دوش پرتاب اف ان 6 حدود 16 کیلوگرم وزن دارد و بُرد آن به ارتفاع 3800 متر می رسد و از اشعۀ مادون قرمز برای رهگیری موتور هواپیما و سرنگون کردن آن استفاده می کند. 
روزنامه نیویورک تایمز اوت 2013 اعلام کرده بود که موشک های دوش پرتاب اف ان 16 با هزینه عربستان از سودان به سوریه منتقل شده است. 

214-201-9

0% ...

آخرین اخبار

حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی


سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب