سفیر آمریکا در عراق: با سفارت ایران تماسی نداشتیم

چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395
21:21
سفیر آمریکا در عراق: با سفارت ایران تماسی نداشتیم العالم ـ سفیر آمریکا در عراق، هرگونه تماس با سفارت ایران درباره حمایت از رییس پارلمان و نخست وزیر عراق را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، استوارت جونز تاکید کرد که هیچ گونه تماسی با سفارت ایران درباره حمایت حیدرالعبادی نخست وزیرعراق و سلیم الجبوری رییس پارلمان این کشور نداشته ایم و من از موضع ایران در این خصوص بی خبرم.

به نوشته السومریه نیوز، وی افزود: 200 نظامی آمریکایی به عراق خواهند آمد و بر روی توپ های موسوم به "هایمرس" کار خواهند کرد و دیگر اتباع آمریکایی هم به عنوان مشاور در عراق خواهند بود.

سفیر آمریکا در ادامه، وجود نیروهای زمینی و یا پایگاه های امریکایی در عراق را تکذیب کرد.

جان کری وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر به بغداد در 8 آوریل 2016، تاکید کرده بود که کشورش هیچ نقشی در تغییر کابینه در عراق ندارد و این یک "مساله داخلی" است.

7- 210

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود