فرار 500 نفر از چنگال داعش در نینوا

پنج‌شنبه 2 ارديبهشت 1395
21:42
فرار 500 نفر از چنگال داعش در نینوا 500 نفر از مناطق تحت سلطه گروه تروریستی "داعش" در استان "نینوا" به طرف مواضع نیروهای پیشمرگه کرد در منطقه "مخمور" گریختند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه سومریه نیوز به نقل از منبعی در استان نینوا تأکید کرد که این افراد توسط نیروهای پیشمرگه اسکان یافته و مایحتاج مورد نیاز، در اختیارشان قرار گرفت.
در روزهای اخیر هزاران نفر از مناطق تحت کنترل داعش در شرق موصل به مناطق تحت کنترل نیروهای پیشمرگه کرد در منطقه مخمور گریخته اند.
فرماندهی عملیات مشترک عراق روز 24 مارس 2016 از آغاز بخش اول عملیات آزاد سازی استان نینوا با آزادی شماری روستا خبر داده بود.   
مخمور از توابع استان نینوا واقع در میان بخش های "الحویجه، الشرقاط و موصل" و در فاصله 50 کیلومتری "موصل" مرکز این استان است.
8-206
 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت