شرط روسیه برای مذاکره با ناتو

جمعه 3 ارديبهشت 1395
09:48
شرط روسیه برای مذاکره با ناتو روسیه برای ازسرگیری مذاکره با ناتو درباره اعتمادسازی و نظارت بر فعالیت های تسلیحاتی شروطی را پیشنهاد کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، الکساندر گروشکو نماینده روسیه در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد : ناتو اگر می خواهد به مذاکرات خود با روسیه درباره تقویت اعتماد متقابل و نظارت بر فعالیت های تسلیحاتی در اروپا ادامه دهد ، باید از مستقر کردن نیروها و تجهیزاتش در نزدیکی مرزهای روسیه خودداری کند.
گروشکو روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی روسیه 24 گفت : اگر ناتو واقعاً درپی ازسرگیری مذاکرات درباره نظارت بر فعالیت های تسلیحاتی و افزایش امنیت و آرامش در اروپا است ، باید از اعزام نیروها و تجهیزاتش به نزدیکی مرزهای روسیه امتناع کند و همه نیروهایی را که قبلاً در مرزهای ما مستقر کرده بود ، به پادگان هایشان بازگرداند.
این دیپلمات روس افزود : اگر ناتو چنین کارهایی بکند ، زمینه برای بررسی مسائلی که برای مقامات اروپایی مهم است ، فراهم خواهد شد .
گروشکو گفت : عملکرد کنونی ناتو نشان می دهد که درپی مشروعیت بخشیدن به فعالیت هایش در مرزهای شرقی اروپا و نزدیک مرزهای روسیه است .
یانس استولتِنبِرگ دبیر کل ناتو روز 20 آوریل در پایان نشست نمایندگان کشورهای عضو این سازمان گفته بود : شفاف سازی درباره فعالیت های تسلیحاتی باید از طریق بازبینی در سند " تدابیر اعتمادساز " وین و دیگر اسنادِ مصوبِ سازمان امنیت و همکاری اروپا بیشتر شود و امید می رود که پیشرفتی در زمینه شفاف سازی تا اواخر سال 2016 حاصل شود . 

214-8

0% ...

آخرین اخبار

نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم