"هجوم رسانه‌ای" ایران به اعراب چقدر آب می خورد؟!

شنبه 4 ارديبهشت 1395
14:29
یک روزنامه سعودی با انتقاد از حمایت شبکه خبری العالم از "حزب الله لبنان" مدعی شد که ایران سالانه یک میلیارد دلار برای هجوم رسانه‌ای به اعراب اختصاص می‌دهد.

روزنامه سعودی "المدینه" با بیان اینکه شبکه العالم در حال حمایت از حزب الله است، خاطرنشان کرد این هجوم رسانه‌ای ایران علیه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و تصمیم آنها است که در آن تأکید شده حزب الله یک سازمان تروریستی است.
این روزنامه سعودی مدعی شد که ایران سالانه یک میلیارد دلار برای شبکه‌های وابسته به خود صرف می کند تا به حملات علیه اعراب ادامه دهند.
المدینه در ادامه نوشت: شبکه های ایران تلاش می‌کنند از طریق مطرح کردن اندیشۀ مظلومیت نظام ایران به صورت کلی و ملتهای عربی به صورت ویژه، بر افراد ضعیف النفس تأثیر بگذارند، و در عین حال الگوی ایران را به عنوان بهترین و مناسبترین الگوی سیاسی، اقتصادی و نظامی معرفی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست