ایران شاه سعودی را "امیر المؤمنین" کرد!

يکشنبه 5 ارديبهشت 1395
21:39
ایران شاه سعودی را العالم - "جاسم احمد السعیدی" از وهابیان سرشناس بحرین با طرح این ادعای واهی که سلمان بن عبد العزیز، پادشاه عربستان، به دلیل ایستادن در برابر ایران "امیرالمؤمنین" است، خواستار گردن زدن شیعیان بحرین و عربستان به اتهام " مزدوری برای ایران" شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، السعیدی که پیشتر در زمرۀ نمایندگان انتصابی پادشاه بحرین در مجلس این کشور بوده، در گفت وگو با سی ان ان، ضمن تاکید بر این که سلمان، پادشاه عربستان، کشورهای عربی و اسلامی را به رویارویی با ایران سوق می دهد، به طرح ادعاهایی درباره ایران پرداخت و گفت: "ایران حزب الله لبنان و انصار الله یمن را پدید آورد؛ این کشور سر افعی است و باید قطع شود".
وی با اشاره به اقدام اخیر کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس که نام حزب الله لبنان را در فهرست گروه های تروریستی جای داده اند، اعتراف کرد که "این پیام عربستان برای تمام لبنان است؛ لبنان تنها حزب الله نیست و در این کشور احزاب متعددی وجود دارند که علیه عربستان هستند".
السعید با تحریک لبنانی ها علیه حزب الله گفت: "این آخرین پیام برای لبنان نیست و این پیام ها ادامه خواهد داشت؛ (مردم لبنان) به خیابان ها بیایید و بگویید که حزب الله را نمی خواهید تا واقعا روشن شود که شما با عربستان سعودی و در راه حق هستید".

جاسم احمد السعیدی


این وهابی بحرینی، در بخش دیگری از اظهاراتش، از گردن زدن شیعیان سخن گفت و تصریح کرد: "امروز باید سر حامیان ایران را از تنشان جدا کنیم".
السعیدی که به باورهای وهابیت اعتقاد دارد، در سال 2003 تلاش کرده بود تا مانع برگزاری مراسم عزاداری امام حسین(ع) در بحرین شود؛ زیرا وهابیان باور دارند که یزید، امیرالمؤمنین است و امام حسین (علیه السلام) با قیام خود، در برابر ولی امر! مسلمانان شورش کرده است.!

201-ف-9

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود