استقبال نیروهای "دموکرات" سوری از طرح آمریکا

دوشنبه 6 ارديبهشت 1395
22:54
استقبال نیروهای ائتلاف نیروهای دموکرات سوریه از طرح واشنگتن برای اعزام 250 نظامی آمریکایی دیگر به سوریه استقبال کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، طلال سیلو، سخنگوی نیروهای دموکراتیک سوریه، گفت که این ائتلاف واحدهای دفاع ملی کُرد را به عنوان اصلی ترین شریک سوری آمریکا و متحدانش در جنگ علیه داعش، در میان صفوف خود جای خواهد داد.
وی حمایت آمریکا را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد که این روند افزایش یابد و آمریکا برای این منظور حتی موشک های ضد موشک خود را نیز به میدان بیاورد.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا صبح امروز (دوشنبه) از اعزام 250 نیروی نظامی دیگر به سوریه خبر داد تا به آموزش و کمک "نیروهای محلی" در جنگ علیه داعش بپردازند.
وی این خبر را در پایان سفر خود به آلمان اعلام کرد و از کشورهای اروپایی خواست در جنگ علیه داعش که به بزرگ ترین تهدید جهانی تبدیل شده مشارکت کنند.

202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود