استقبال نیروهای "دموکرات" سوری از طرح آمریکا

دوشنبه 6 ارديبهشت 1395
22:54
استقبال نیروهای ائتلاف نیروهای دموکرات سوریه از طرح واشنگتن برای اعزام 250 نظامی آمریکایی دیگر به سوریه استقبال کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، طلال سیلو، سخنگوی نیروهای دموکراتیک سوریه، گفت که این ائتلاف واحدهای دفاع ملی کُرد را به عنوان اصلی ترین شریک سوری آمریکا و متحدانش در جنگ علیه داعش، در میان صفوف خود جای خواهد داد.
وی حمایت آمریکا را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد که این روند افزایش یابد و آمریکا برای این منظور حتی موشک های ضد موشک خود را نیز به میدان بیاورد.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا صبح امروز (دوشنبه) از اعزام 250 نیروی نظامی دیگر به سوریه خبر داد تا به آموزش و کمک "نیروهای محلی" در جنگ علیه داعش بپردازند.
وی این خبر را در پایان سفر خود به آلمان اعلام کرد و از کشورهای اروپایی خواست در جنگ علیه داعش که به بزرگ ترین تهدید جهانی تبدیل شده مشارکت کنند.

202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا


عربستان پایتخت یمن را بمباران کرد


هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود