امکان تولید تانک‌های پیشرفتۀ روسی در ایران

جمعه 10 ارديبهشت 1395
07:58
امکان تولید تانک‌های پیشرفتۀ روسی در ایران روسیه در صورت دریافت پیشنهاد از ایران، آماده سازماندهی تولید تحت لیسانس تانک های روسی "تی 90 اس" در این کشور خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این مطلب را ویچیسلاو خالیتوف، معاون مدیر کل شرکت روسی "اورالسکی واگنی زاوود" به خبرگزاری"اینترفاکس" اعلام کرد.
خبرگزاری روسی اسپوتنیک خاطرنشان کرد که پیشتر نیز آلکسی ژاریچ، معاون دیگر مدیرکل شرکت "اورالسکی واگنی زاوود" روسیه اعلام کرده بود تا زمان لغو محدودیت های همکاری فناوری نظامی با ایران، سازماندهی تولید تانک در این کشور ممکن نخواهد بود.
تانک پیشرفته تی 90 مجهز به رادار است، و موشکهای ضد تانک شلیک شده را شناسایی و منهدم می‌کند. این تانک همچنین به نوعی زره خاص مجهز است که گلوله‌ها در صورت اصابت به آن در بخش بیرونی منفجر می‌شوند و به داخل نفوذ نمی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم