پشت پرده شایعه‌ها درباره فرماندۀ جدید عملیات حلب

شنبه 11 ارديبهشت 1395
12:03
پشت پرده شایعه‌ها درباره فرماندۀ جدید عملیات حلب در روزهای گذشته خبری در شبکه‌های اجتماعی در خصوص مأمور شدن برادر رئیس جمهور سوریه برای فرماندهی عملیات آزادسازی حلب منتشر شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این خبر بیشتر در صفحه‌هایی منتشر شده است که خود را مرتبط با نهادهای امنیتی سوری معرفی کرده اند.
سایت "شام تایمز" تأکید کرد که در این خبرها ادعا شده است که "بشار اسد" فرمانده کل نیروهای مسلح، فرماندهی عملیات حلب را بر عهدۀ "ماهر اسد" گذاشته است.
خبرگزاری "اوقات شام" به نقل از یک منبع رسمی سوری تأکید کرد که این خبرها به هیچ وجه صحت ندارند و بعضی صفحه‌ها در شبکه‌های اجتماعی با انتشار اینگونه خبرها به دنبال جذب مخاطب هستند، و اینگونه اطلاعات را نباید از سایتها و صفحه‌های تأیید نشده و به ویژه صفحه‌هایی که با اسامی جعلی امنیتی و یا منسوب به فرماندهان نظامی و امنیتی هستند، دریافت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت