افزایش شهدای حمله به زائران در عراق +فیلم

دوشنبه 13 ارديبهشت 1395
21:26
خبرنگار شبکه العالم در عراق به نقل از پلیس گزارش کرد که انفجار خودروی بمب گذاری شده در میان زوار امام موسی کاظم علیه السلام در ورودی منطقه الدوره در جنوب بغداد باعث شهادت حداقل 14 زائر و مجروحیت 41 زائر دیگر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بسیاری از عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) با وجود خطرات تروریستی، از داخل و خارج عراق به سوی مرقد مطهر امام موسی کاظم (ع) روانه شده اند و پلیس نیز تدابیری را برای تأمین امنیت آنها اتخاذ کرده است.

مسیرهای منتهی به مرقد هفتمین امام شیعیان (ع) در کاظمین در شمال بغداد به مرور زمان بیش از پیش مملو از زوار می شود زواری که در سالروز شهادت نوادۀ پیامبر اکرم (ص) از مناطق مختلف بغداد و استان های مختلف عراق با پای پیاده راهی مرقد شریف ایشان شده اند و تعداد آنها به میلیون ها نفر خواهد رسید.  

پلیس و ارتش عراق هزاران نیروی خود را در مسیرهای مختلف بغداد مستقر کرده اند و مسیرهای جدیدی برای رسیدن آسانتر و زودتر زوار به حرم مطهر امام هفتم (ع) بازکرده اند.

سعد معن سخنگوی عملیات بغداد اعلام کرد : پلیس و ارتش درپی حملات خونین شهرهای مختلف عراق از جمله حملات تروریستی استان های بغداد و مثنی تدابیری را برای تأمین امنیت زوار اندیشیده اند.

استانداری بغداد نیز اعلام کرد که مسیرهای اصلی منتهی به کاظمین برای رسیدن آسان و زود زوار به حرم آماده شده و اماکنی نیز در این منطقه برای برگزاری مراسم سوگواری و خدمت رسانی به زوار در نظر گرفته شده است.

جمعیت هلال احمر عراق نیز اعلام کرد که نیروهای این جمعیت در مسیرهای منتهی به حرم مقدس برای ارائه خدمات درمانی به زوار مستقر شده اند.

214-9

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند