مصر، دیپلمات های زنِ قطری را دیپورت کرد

سه شنبه 14 ارديبهشت 1395
10:59
مصر، دیپلمات های زنِ قطری را دیپورت کرد دولت مصر، چهار دیپلمات زن قطری را در فرودگاه بین المللی قاهره، دیپورت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این چهار دیپلمات زنِ قطری، دوشنبه شب بدون روادید از بحرین به قاهره رفتند، اما فرودگاه قاهره از پذیرش آن ها خودداری کرد.

یک منبع امنیتی در فرودگاه بین المللی قاهره که خواست نامش فاش نشود، به خبرگزاری آناتولی گفت: دیپورت کردن این دیپلمات های قطری، در راستای "معامله به مثل" با قطر صورت گرفت.

به گفتۀ این منبع، این چهار دیپلمات قطری که از بحرین به قاهره آمده بودند، فاقد روادید ورود به مصر بودند.

وی افزود: مسؤولان امنیتی فرودگاه، با دفتر وزارت خارجه مصر در فرودگاه قاهره تماس گرفتند و در خصوص وضع این دیپلمات ها، دستورالعمل درخواست کردند و دفتر وزارت خارجه مصر در فرودگاه قاهره، دستور داد که آن ها را به هواپیمایشان برگردانند و با آن ها معامله به مثل کنند.

روابط مصر و قطر، از زمان برکناری محمد مرسی رئیس جمهور اخوانیِ مصر رو به تیرگی گرایید، تا جایی که دو کشور سفرای خود را فراخواندند. قطر، به قدرت رسیدنِ عبدالفتاح سیسی را به مثابۀ کودتای وی ضد رئیس جمهور منتخب و قانونی مصر می داند و دولت مصر، قطر را به حمایت از اخوان المسلمین متهم می کند، که از نظر دولت مصر سازمانی تروریستی است.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد