افشای جزئیات پیام الجزایر برای سوریه

سه شنبه 14 ارديبهشت 1395
12:01
افشای جزئیات پیام الجزایر برای سوریه وزیر امور خارجه الجزایر به سفر اخیر خود به شهر دمشق پایتخت سوریه اشاره کرد و گفت که وی در این سفر حامل چند پیام بوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالقادر مساهل" وزیر خارجه الجزایر انتقادهای احزاب معارض به سفر هفته گذشته خود به دمشق را وارد ندانست، و در کنفرانسی مطبوعاتی در مقر رادیوی دولتی الجزایر گفت که این سفر اشتباهی دیپلماتیک نبود و وی در این سفر حامل سه پیام بوده است.
وی درباره اولین پیام اظهار داشت: این سفر همزمان با شصتمین سالروز استقلال سوریه صورت گرفت که حمایت زیادی را از انقلاب آزادیبخش الجزایر (1954-1962) کرد و پذیرای شمار زیادی از الجزائری ها بود.
مساهل افزود: دومین پیام، اعلام حمایت از ملت سوریه درمقابله با تروریسمی بود که الجزایر نیز از آن رنج برده است... ما تروریسم را در دمشق یا هر جای دیگر جهان محکوم می کنیم زیرا ماهیت تروریسم یکی است.
وی خاطرنشان کرد: سومین پیام رساندن این مطلب به برادران سوری بود که جایگزینی به جز آشتی ملی و حل و فصل سیاسی امور و وحدت نیست.
مساهل گفت: ما از کسانی که می گویند ما با سفر به دمشق اشتباه کردیم می پرسم که آیا شما تروریسم را محکوم می کنید یا با آن همراه هستید؟ آیا آنها از آشتی حمایت می کنند؟ مهمتر از همه این است که یک شهروند سوری وجود ندارد که این سفر را خنجری به پشت کشورش تلقی کند. معارضان سوری خواهان حل و فصل سیاسی و وحدت ملی هستند.
مساهل این مسئله را رد کرد که سفرش به سوریه در چارچوب میانجیگری الجزایر در بحران بوده است و گفت: ما میانجیگر نیستیم بلکه رفتیم تا تجربه خود از آشتی ملی و مبارزه با تروریسم را تشریح کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا