زنان عربستانی: حقوق می‌خواهیم!

سه شنبه 14 ارديبهشت 1395
14:29
زنان عربستانی: حقوق می‌خواهیم! زنان عربستانی، دریافت حقوق ماهیانه در ازای خانه داری را خواستار شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هزاران زن عربستانی، با ایجاد هشتگی در تویتر، درخواستی قدیمی را که پیش از این بارها با بی توجهی حکومت مواجه شده بود، این بار در عرصۀ پایگاه های ارتباط اجتماعی مطرح کردند.

این درخواستِ زنان عربستانی با استقبال تندروهای سعودی مواجه شد که طرفدارِ خانه نشین کردن زنان و جلوگیری از بیرون آمدنِ زنان از خانه و اختلاط با بیگانگان هستند.

در مقابل، شماری دیگر از کاربران با مخالفت با این رویکرد، خروج زنان از خانه و مشارکت در کار همپای مردان به منظور کسب حقوق ماهيانه را خواستار شدند.

این هشتگ، در واکنش به چشم اندازِ اقتصادی عربستان برای سال 2030، ایجاد شد و هدف از آن ارائۀ رویکردی تازه در نگاه به کارِ زنان بود.

زنان عربستانی در سایه محروم بودن از ساده ترین حقوق شهروندی، مطالبات متعددی دارند و خواستارِ درجِ آن ها در چشم انداز 2030 هستند و بر این باورند که برآوردنِ این مطالبات، تاکنون بسیار عقب افتاده است. از میان این مطالبات، می توان به حق رانندگی زنان، گشایش سینما در عربستان و همچنین پرداخت حقوق ماهيانه به زنان خانه دار اشاره کرد.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود