قدردانی العبادی از تامین امنیت زائران امام هفتم (ع)

چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395
13:28
قدردانی العبادی از تامین امنیت زائران امام هفتم (ع) نخست وزیر عراق از نیروهای امنیتی بخاطر تامین امنیت زائران شرکت کننده در مراسم شهادت امام موسی کاظم (ع) درکاظمین، تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل ازالفرات نیوز، نخست وزیر عراق با انتشار بیانیه ای خاطرنشان کرد: با اتمام بزرگداشت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع ) که با حضورمیلیونی مردم برگزار شد، از نیروهای امنیتی به خاطر موفقیت در برقراری امنیت زائران در برابر تحرکات تروریستها، قدردانی و تشکرمی کنم.
العبادی افزود: برقراری امنیت زائران در حالی است که تروریستها در صدد ممانعت از حضور میلیونی مردم آیین بزرگداشت شهادت امام موسی کاظم (ع) بودند.
نیروهای امنیتی در کنار برقراری امنیت همزمان نیز پیروزیهای قابل توجهی در جبهه های نبرد به ویژه در غرب الانبار دست یافتند.

العبادی خاطرنشان کرد: همچنین از وزارتخانه ها و نهادهای دولتی که در خدمت به زائران نقش داشتند و از شهروندان به خاطر تعهد و همکاری و تلاش برای اجرای بهتر این مراسم، قدردانی می کنم.
وی افزود: ملت و نیروهای قهرمان ما درهرمناسبتی درعراق، قدرت خود را برای رقم زدن پیروزیها و موفقیتها با وجود چالشهای بزرگ نشان می دهند.
نخست وزیر عراق در پایان گفت: از خداوند می خواهم امنیت مردم عراق تامین شده و شهدای عراق مورد رحمت قرار گیرند و زخمیها نیز هرچه سریعتر شفا یابند و به رزمندگان غیورمان نیز درود می گویم.

آستان مقدس امام موسی کاظم علیه السلام از مشارکت 12 میلیون زائر در مراسم بزرگداشت امام هفتم درشهرمقدس کاظمین خبر داد.

217 ـ 211
 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند