در نامه‌ای به وزیر دفاع سعودی پیشنهاد شد:

کمک گرفتن از زنان برای تقویت روحیۀ نظامیان سعودی!

چهارشنبه 15 ارديبهشت 1395
14:08
کمک گرفتن از زنان برای تقویت روحیۀ نظامیان سعودی! یک صفحۀ افشاگر سعودی، از فروپاشی روحیۀ نظامیان ارتش متجاوز این کشور و درخواست برای کمک گرفتن از زنان برای بالابردن روحیه آنان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، صفحه "سعودی ویکیلیکس" در اینستاگرام، سندی را از وزارت دفاع عربستان منتشر کرد که در آن به فروپاشی روحیۀ نظامیان ارتش سعودی، و ضرورت پیوستن زنان برای بالابردن روحیه آنان اشاره شده است.
این صفحه همچنین سندی دیگر را منتشر کرده که در آن اسامی مهمترین مزدوران یمنی نظام سعودی درج شده است.
در سند نخست، یک زن سعودی به نیابت از 540 زن عربستانی دیگر از "محمد بن سلمان" وزیر دفاع درخواست کرده است که با وارد کردن زنان به ارتش روحیه نظامیان را بالا ببرد زیرا آنان پس از یک سال جنگ در یمن دچار بحران روحی شده‌اند! 
در سند دوم نیز از وزیر دفاع سعودی خواسته شده است به شماری از مزدوران یمنی که در حال همکاری با ارتش سعودی هستند، پاداش تعلق بگیرد. این نامه حاوی اسامی 10 نفر است که بیشتر آنان در مکلا و حضرموت هستند.
این اسناد در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، و مسؤولان سعودی هنوز در تأیید و یا رد آن واکنشی رسمی نشان نداده‌اند.

 

0% ...

آخرین اخبار

۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار