روسیه: آتش بس در حلب سه روز تمدید شد

شنبه 18 ارديبهشت 1395
07:16
روسیه: آتش بس در حلب سه روز تمدید شد وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که "رژیم آتش بس" در شمال لاذقیه و حلب در سوریه به ابتکار مسکو سه روز تمدید شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در بیانیه منتشر شده در سایت وزارت دفاع روسیه آمده است: تمدید رژیم آتش بس برای جلوگیری از وخامت اوضاع صورت گرفت.

براساس اعلام وزارت دفاع روسیه، این تمدید از جمعه شب به مدت 72 ساعت در مناطق شمالی استان لاذقیه و حلب برقرار شد.

یادآور می شود وزارت امور خارجه سوریه به دنبال حملات گروه های مسلح و تروریستی در حلب و نقض آشکار آتش بس، روز جمعه با ارسال دو نامه به سازمان ملل متحد جنایت تروریست ها را محکوم کرد و خواستار مجازات عاملان این جنایت و کشورهای حامی جنایتکاران شد.

وزارت امور خارجه سوریه دراین نامه ها به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت، اقدام گروههای تروریستی در نقض آتش بس و حمله به مناطق مسکونی در شهرهای حلب و المخرم در استان حمص را نشانه نافرمانی عربستان، ترکیه و قطر به عنوان کشورهای عامل هدایت گروههای تروریستی در مقابل تصمیمات نهادهای بین المللی دانست.

6

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم