ادعای ترکیه درباره حمله به "داعش"

يکشنبه 19 ارديبهشت 1395
19:15
ادعای ترکیه درباره حمله به العالم - یک منبع نظامی ترک در ادعایی از کشته شدن 55 تروریست داعشی در حملات توپخانه ای دیشب ترکیه به شمال حلب در سوریه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و به نقل از خبرگزاری فرانسه، این منبع نظامی ترک امروز (یکشنبه) ادعا کرد که توپخانه ترکیه دو ناحیه صوران و تل الهیش تا شمال حلب و نیز دو ناحیه دیگر در شمال سوریه را زیر آتش گرفتند.
این منبع نظامی ترک در ادامه ادعای خود افرود: خسارت های وارد شده به گروه تروریستی داعش در اثر حملات توپخانه ای به غیر از تلفات جانی، انهدام سه دستگاه نفربر و از کار افتادن سه قبضه موشک انداز بود که از قبل توسط پهبادها شناسایی شده بود.
ترکیه ادعا می کند که طی چند هفته اخیر، شهرک مرزی کیلیس در داخل این کشور بارها از خاک سوریه مورد حمله موشکی گروه تروریستی "داعش" قرار گرفته است.
مقامات ترک با طرح بهانه دشوار بودن حمله به اهداف متحرک "داعش" در داخل خاک سوریه خواستار کمک متحدین غربی خود هستند.
در این بین رسانه های ترکیه هم ادعا کردند که در حملات موشکی داعش به شهر کیلیس تاکنون 20 نفر کشته و 70 نفر مجروح شده اند.
این ادعاها در حالی مطرح می شود که طبق اذعان کارشناسان ترکیه ظرف 5 سال گذشته از هیچ نوع کمک مستقیم و غیر مستقیم به تروریستهای درحال جنگ در سوریه از جمله داعش فروگذاری نکرده است؛ آنکارا به بهانه حمایت از به اصطلاح مخالفان میانه رو سوریه، ضمن آموزش عناصر تروریستی در داخل خاک این کشور، مرزهای خود را برای ورود آسان آنها به سوریه باز گذاشته و سلاح مورد نیاز تروریست ها را به آنها می رساند.
خرید نفت سرقت شده سوریه از عناصر "داعش" و فروش آن در بازار جهانی به ویژه به رژیم صهیونیستی از دیگر اتهامات ترکیه در زمینه کمک به این گروه تروریستی است.
مدتی پیش نیز احمد داوود اوغلو نخست وزیر مستعفی ترکیه با طرح ادعاهای مشابه اعلام کرده بود که اگر لازم باشد، کشورش نیروهای زمینی به سوریه اعزام خواهد کرد.

بنا به اعتقاد تحلیلگران سیاسی، ترکیه در تلاش است به هر نحو ممکن طرح خود مبنی بر ایجاد منطقه پرواز ممنوع در شمال سوریه را به اجرا بگذارد که طی چند سال گذشته ناکام مانده است؛ سران آنکارا با ظاهرسازی در قضیه حمله به خاک ترکیه از سوی داعش به دنبال زمینه سازی برای ورود به سوریه هستند.   

208 - 201

0% ...

آخرین اخبار

نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم