افشاگری جدید مجتهد: ولیعهد سعودی معتاد است

دوشنبه 20 ارديبهشت 1395
21:36
افشاگری جدید مجتهد: ولیعهد سعودی معتاد است مجتهد، افشاگر اسرار خاندان سلطنتی آل سعود، فاش کرد که محمد بن نایف ولیعهد عربستان به دلیل مصرف مواد مخدر و اعتیاد بارها در بیمارستان های اروپا برای درمان بستری شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مجتهد در تازه ترین افشاگری های خود علیه خاندان سعودی همچنین از دست داشتن آل سعود در قاچاق مواد مخدر خبر داد و گفت: قاچاقچیان دانه درشت مواد مخدر در عربستان عضو خاندان آل سعود هستند. 
شبکه المنار به نقل از مجتهد گزارش داد: حجم مواد مخدری که خبر کشف وضبط آن اعلام می شود، کمتر 10 درصد موادی است که به داخل عربستان قاچاق و توزیع می شود، زیرا قاچاقچیان و فروشندگان مواد مخدر به دلیل همدستی با آل سعود مصونیت قضایی دارند و رسانه ها نیز با آنها همدست هستند.
مجتهد افزود: بخشی از اعضای خاندان آل سعود خریدار، وارد کننده و توزیع کننده مواد مخدر هستند، از مصونیت لازم برای در امان ماندن از پیگردهای قضایی برخوردارند و از بابت قاچاق مواد مخدر درآمد هنگفتی به دست می آورند.
وی خاطرنشان کرد، آمارمحرمانه و مخفیانه مصرف مواد مخدر در مدارس، دانشگاه ها، نهادهای نظامی و امنیتی به خصوص ارتش، وزارت کشور، شهرها، روستاها و مناطق بیابانی در عربستان وحشتناک است.
یکی از افسران دستگاه مبارزه با مواد مخدر عربستان به نام سرگرد "ترکی" به اتهام دست داشتن در قاچاق مواد مخدر بازداشت شده است و همین سرگرد سعودی اعلام می کند که تعدادی از مسئولان وزارت کشور عربستان که با ولیعهد روابط بسیار نزدیک دارند، در قاچاق مواد مخدر دست دارند.
مجتهد در ادامه اظهارات توئیتری خود نوشت: محمد بن نایف ولیعهد، ولیعهد عربستان، نَه تنها از دست داشتن مسئولان وزارت کشور در قاچاق مواد مخدر آگاه است، بلکه خودش در این معامله کثیف دست دارد و از این راه پول به جیب می زند.
افشاگر اسرار خاندان سلطنتی آل سعود افزود: ولیعهد در زمان زنده بودن پدرش 2 بار در یکی از بیمارستان های خصوصی کشورهای اروپائی برای درمان اعتیادش بستری شده بود ولی همچنان مواد مخدر مصرف می کند و اعتیادش را ترک نکرده است و احتمالاً در آینده نزدیک نیز تحت درمان قرار خواهد گرفت.
مجتهد خاطرنشان کرد، دفتر پادشاهی عربستان از همدستی ولیعهد با قاچاقچیان مواد مخدر و دست داشتن استانداران در این موضوع آگاه است ولی این قضیه را نادیده می گیرد زیرا دست داشتن مسئولان در قاچاق مواد مخدر به امری طبیعی تبدیل شده است.

214-211-9

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است