ترفند عراق برای تأمین کسری بودجه

چهارشنبه 22 ارديبهشت 1395
14:49
ترفند عراق برای تأمین کسری بودجه بانک مرکزی عراق، برای تأمینِ کسرِ بودجۀ دولت، اسناد اراضی دولتی به ارزش 1.29 میلیارد دلار را برای فروش گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بانک مرکزی عراق، روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که اراضی دولتی به ارزش 1.5 تریلیون دینار عراقی (معادل 1.29 میلیارد دلار) را به فروش گذاشته است.

بر پایه این گزارش، بانک ها و خریداران می توانند درخواست خرید خود را مستقیماً به بانک مرکزی ارائه کنند.

از سال 2003 تاکنون، این نخستین بار است که اسناد اراضی محلی به مردم فروخته می شود. این طرح، نخستین مرحله از فروش اراضی دولت به ارزش 5 تریلیون دینار عراقی است که وزارت دارایی عراق، آن را در دسامبر گذشته اعلام کرد.

کاهش قیمت نفت از یک سو و هزینه های سنگینِ آزادسازی مناطق اشغالی عراق از چنگ داعش، دولت عراق را با کسری بودجه مواجه کرده است.

205

0% ...

آخرین اخبار

هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره