تظاهرات هواداران صدر علیه دولت حیدر العبادی

جمعه 24 ارديبهشت 1395
08:41
تظاهرات هواداران صدر علیه دولت حیدر العبادی صدها نفر از هواداران مقتدا صدر، رهبر جریان صدر دیروز پنجشنبه در اعتراض به ناتوانی دولت در تأمین امنیت، در بغداد تظاهرات کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم شرکت کنندگان در این تظاهرات که یک روز پس از "خونین ترین حادثه سال"، در شهرک صدر در شرق بغداد به راه افتاد، پلارکاردهایی در دست داشتند که روی آنها عباراتی در محکومیت حیدر العبادی، نخست وزیر فعلی و نوری مالکی، نخست وزیر قبلی و دیگر شخصیتهای سیاسی عراقی نوشته شده بود.

شرکت کنندگان در این تظاهرات تأکید کردند که سیاستمداران، در منطقه سبز در حاشیه امنیت هستند و بقیه مردم را به حال خود رها کرده اند.

گفتنی است در سلسله انفجارهای اخیر که شدیدترین آنها در شهرک صدر به وقوع پیوست، بیش از 90 نفر شهید و ده ها نفر مجروح شدند.

7- 208

0% ...

آخرین اخبار

عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 5 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر