داعش در آستانه ورود به بندر مهم لیبی؟!

جمعه 24 ارديبهشت 1395
14:08
داعش در آستانه ورود به بندر مهم لیبی؟! گروه تروریستی داعش بعد از تقریبا یک هفته نبرد با نیروهای نظامی دولت وفاق ملی لیبی توانست منطقه ابو قرین در غرب این کشور را به کترل خود در آورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش هم اکنون به شهر مصراته بسیار نزدیک شده است؛ به گونه ای که این شهر را از محور جاده اصلی ارتباطی با شرق لیبی محاصره کرده است.

سایت "سی ان ان" با اعلام این خبر افزود: یک مسئول دولت وفاق ملی لیبی گفت که در نبرد داعش و نیروهای نظامی شماری از سربازان کشته شده و گروهی از مردم منطقه مجبور به ترک خانه های خود شدند.

گروه تروریستی داعش تصمیم به اجرای عملیات پاتک در مناطق جدیدی از خاک لیبی زد. این تصمیم بعد از آن صورت گرفت که ارتش خلیفه حتفر وابسته به دولت به رسمیت نشناخته شده در شرق لیبی و دولت وفاق ملی لیبی از نزدیک بودن عملیات بزرگی برای آزادسازی شهر سرت – مقر داعش- در لیبی خبر دادند.

 7- 6

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم