داعش هواداران رئال مادرید را به خاک و خون کشید

جمعه 24 ارديبهشت 1395
23:04
داعش هواداران رئال مادرید را به خاک و خون کشید در حملۀ داعش به قهوه خانه ای در شهر بلد عراق که محل تجمع هواداران باشگاه رئال مادرید است، دست کم 16 تن کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ "العالم"، منابع عراقی با اشاره به اینکه این حملۀ تروریستی در بامداد روز جمعه انجام شده است، اعلام کردند که بیش از 30 نفر نیز در این حادثه مجروح شده اند.

قهوه خانه ای که هدف حملۀ داعش قرار گرفته است، محل تجمع هواداران رئال مادرید از شهرهای مختلف عراق، از جمله بلد، العماره، سامراء و کربلاء، است. اعضای کانون هواداران رئال مادرید در عراق برای دیدن مسابقات این تیم، برگزاری جشن و دیگر فعالیت های کانون خود در آاین قهوه خانه جمع می شوند.
باشگاه رئال مادردید اعلام کرده است که در مسابقۀ فردا، در چارچوب لیگ اسپانیا، برای گرامی داشت یاد هواداران کشته شده خود در شهر بلد عراق، با بازوبند سیاه به میدان خواهد رفت.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند