شکایت دمشق از جنایت جدید ریاض، آنکارا و دوحه در حماه

شنبه 25 ارديبهشت 1395
23:23
شکایت دمشق از جنایت جدید ریاض، آنکارا و دوحه در حماه العالم ـ وزارت امور خارجه و مهاجران سوریه درباره کشتار زاره در حومه حلب، دو پیام مشابه به دبیر کل سازمان ملل و رییس شورای امنیت ارسال کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت امور خارجه سوریه در دو پیام مشابه به دبیر کل سازمان ملل و رییس شورای امنیت درباره جنایتی که جبهه النصره و احرار الشام و گروههای تروریستی هم پیمان آنها در منطقه زاره در حومه حماه مرتکب شدند، آورده است که ارتکاب این کشتار هولناک از سوی گروههای تروریستی با سلسله تجاوزات و حملات تروریستی سازمان یافته علیه بسیاری از شهرهای سوریه که با دستور مستقیم نظامهای افراط گرایی و تعصب در ریاض و آنکارا و دوحه به منظور تضعیف تلاشهای صورت گرفته برای جلوگیری از ریختن خون سوری ها و شکست مذاکرات ژنو صورت می گیرد، هماهنگی دارد.

به نوشته "رای الیوم"، وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که دولت جمهوری عربی سوریه از شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل می خواهد تا فورا این کشتار تروریستی را محکوم و تدابیری تنبیهی و بازدارنده و فوری علیه دولتها و نظامهای حامی تروریسم اتخاذ کنند.

7- 210

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت